Επιτυχής παρουσία στην Climatherm-Energy 2018

Η εταιρεία μας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση “Climatherm – Energy 2018”, στις 22 εως 25 Φεβρουαρίου. Υποδέχθηκε τους επαγγελματίες του κλάδου της Αθήνας και της επαρχίας με μεγάλη χαρά. Παράλληλα, δόθηκε η ευκαιρία για ενημέρωση σχετικά με τα νέα υλικά και συστήματα που αυτή παρέχει, όπως το ανανεωμένο, ενισχυμένο σε ιδιότητες ηχομονωτικό σύστημα αποχέτευσης Skolan db, το εξελιγμένο σύστημα αντισεισμικής στήριξης και τους προμονωμένους σωλήνες και εξαρτήματα από PPR, aquaplus prins. Οι άνθρωποι της Caramondani Hellas παρουσίασαν τους τομείς δραστηριότητας της, το εύρος των οποίων βρίσκει εφαρμογή σε πλήθος σύγχρονων κατασκευών, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα. Επίσης η έκθεση έδωσε τη δυνατότητα ενημέρωσης σχετικά με τις ανάγκες των πελατών, αλλά και παροχής συμβουλών προς αυτούς για τις εφαρμογές και τα πλεονεκτήματα χρήσης των προϊόντων της εταιρείας.

H εταιρεία Caramondani Ηellas, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το Νοέμβριο του 1999 και είναι μέλος του Ομίλου Εταιρειών ΚΑΡΑΜΟΝΤΑΝΗ Κύπρου. Aντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με οίκους που κατέχουν ηγετική θέση στη διεθνή αγορά παραγωγής υψηλής ποιότητας υλικών στήριξης για όλες τις απαιτήσεις ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και κατασκευών, καθώς και υλικών νέας τεχνολογίας για δίκτυα πυροπροστασίας, ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού, αποχέτευσης, δεξαμενές αποθήκευσης νερού, αποστράγγισης ομβρίων, επεξεργασίας νερού και λυμάτων, καλύμματα φρεατίων και συστημάτων ελέγχου πρόσβασης.

Η Εταιρεία έχει συμμετάσχει με τα προϊόντα της στην κατασκευή σημαντικών έργων όπως μεγάλα ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, σιδηροδρομικά και οδικά έργα, αεροδρόμια, λιμάνια, Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, κτίρια γραφείων, βιομηχανίες κ.λπ, αλλά και σε πολλές ιδιωτικές κατοικίες έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της. Τα προϊόντα της μας διατίθενται σε όλη την Ελλάδα.

//