Η Caramondani Ηellas συμμετέχει στην Climatherm – Energy 2018,
22-25 Φεβρουαρίου

Η Caramondani hellas συμμετέχει στη διεθνή έκθεση “Climatherm – Energy 2018” , η οποία τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και θεωρείται το μεγαλύτερο κέντρο αναφοράς για επαγγελματίες. Η διοργάνωση αυτή διατηρεί σταθερή την αξία της, ως ο καλύτερος αρωγός προσφοράς γνώσης, ποικιλίας νέων προϊόντων και δυνατών μελλοντικών συνεργειών μεταξύ των καλύτερων επαγγελματιών του κλάδου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η έκθεση λαμβάνει χώρα 22-25 Φεβρουαρίου 2018 στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο “Athens Metropolitan Expo”. Η Caramondani hellas, προετοιμάζεται για να υποδεχθεί τους επαγγελματίες στο Hall 3, στο Περίπτερο 37.

Οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τους τομείς δραστηριότητας και τα υλικά και συστήματα της Caramondani hellas, το εύρος των οποίων βρίσκει εφαρμογή σε πλήθος σύγχρονων κατασκευών, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα.

H εταιρεία Caramondani hellas, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το Νοέμβριο του 1999 και είναι μέλος του Ομίλου Εταιρειών ΚΑΡΑΜΟΝΤΑΝΗ Κύπρου. Aντιπροσωπεύει ή/και συνεργάζεται με οίκους που κατέχουν ηγετική θέση στη διεθνή αγορά παραγωγής υψηλής ποιότητας υλικών στήριξης για όλες τις απαιτήσεις ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και κατασκευών, καθώς και υλικών νέας τεχνολογίας για δίκτυα πυροπροστασίας, ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού, αποχέτευσης, δεξαμενές αποθήκευσης νερού, αποστράγγισης ομβρίων, επεξεργασίας νερού και λυμάτων, καλύμματα φρεατίων και συστημάτων ελέγχου πρόσβασης.

Από τα πιο πρόσφατο έργα στο οποίο συμμετείχε με πληθώρα υλικών και συστημάτων ήταν το ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, όπου τοποθετήθηκαν υλικά και συστήματα στήριξης, αφαλάτωσης, πυρόσβεσης, δεξαμενές GRP, συστήματα ελέγχου πρόσβασης πεζών και οχημάτων, αυλάκια αποστράγγισης, καλύμματα φρεατίων και πολλά άλλα. Η Εταιρεία έχει συμμετάσχει με τα προϊόντα της στην κατασκευή σημαντικών έργων όπως μεγάλα ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, σιδηροδρομικά και οδικά έργα, αεροδρόμια, λιμάνια, Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, κτίρια γραφείων, βιομηχανίες κ.λπ, αλλά και σε πολλές ιδιωτικές κατοικίες έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της. Τα προϊόντα της Caramondani hellas, διατίθενται σε όλη την Ελλάδα.

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η εξασφάλιση της μακροχρόνιας ανάπτυξης της μέσω καινοτομιών, τεχνολογικής εξειδίκευσης, αυξανόμενης παραγωγικότητας και πάντα προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

//