Ο Όμιλος Caramondani τιμήθηκε με το Βραβείο Επιχείρηση στα
IN Business Awards 2017

Το βραβείο «Επιχείρηση» του IN Business awards που απονεμήθηκε στην Caramondani group τον Ιανουάριο 2018, είναι μία τιμητική διάκριση, από τον μοναδικό θεσμό στην Κύπρο που επιβραβεύει επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που ξεχώρισαν με το έργο τους.
Η ιστορία του ομίλου πάει πίσω στην Αμμόχωστο του 1959, αρχίζοντας από τον συνεταιρισμό μεταξύ των αδελφών Σταύρου και Γεράσιμου Καραμοντάνη.

Χάρη στο επιχειρηματικό και πρωτοποριακό τους πνεύμα, ο συνεταιρισμός αυτός εξελίχθηκε σ’ έναν όμιλο που συνέβαλε δραστικά στην ανάπτυξη των υποδομών και της οικονομίας της Κύπρου.

Σήμερα αποτελείται από 14 εταιρείες, με γραφεία σε Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία, Μαρόκο και Κίνα, έχοντας ως κύριο τομέα δραστηριότητας αυτόν της εργολαβίας ηλεκτρομηχανολογικών έργων.
H εταιρεία Caramondani hellas, είναι υπερήφανη για τη βράβευση του Ομίλου. Η ελληνική εταιρεία ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1999. Aντιπροσωπεύει ή/και συνεργάζεται με οίκους που κατέχουν ηγετική θέση στη διεθνή αγορά παραγωγής υψηλής ποιότητας υλικών στήριξης για όλες τις απαιτήσεις ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και κατασκευών, καθώς και υλικών νέας τεχνολογίας για δίκτυα πυροπροστασίας, ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού, αποχέτευσης, δεξαμενές αποθήκευσης νερού, αποστράγγισης ομβρίων, επεξεργασίας νερού και λυμάτων, καλύμματα φρεατίων και συστημάτων ελέγχου πρόσβασης.

//