Η Caramondani Group στο Business Leaders Summit 2018

O Σταύρος Καραμοντάνης, Διευθύνων Σύμβουλος M.M. Makronisos Marina Ltd και CEO του Caramondani Group, ήταν ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές του το Business Leaders Summit 2018 που διοργάνωσε η Διεύθυνση Μεγάλων Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 στη Λευκωσία.

Το Business Leaders Summit συγκεντρώνει τους CEOs των μεγάλων επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της οικονομίας για να συζητήσουν τα σημαντικά θέματα που τους απασχολούν σε πρακτικό αλλά και σε στρατηγικό επίπεδο. Φέτος η διοργάνωση παρουσίασε Κύπριους και ξένους επιχειρηματίες που κατάφεραν να διαπρέψουν στην Κύπρο και το εξωτερικό.

H εταιρεία Caramondani Ηellas, είναι υπερήφανη για τη συμμετοχή του Ομίλου. Σήμερα αποτελείται από 14 εταιρείες, με παρουσία σε Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία, Μαρόκο και Κίνα, έχοντας ως κύριο τομέα δραστηριοποίησης αυτόν της εργολαβίας ηλεκτρομηχανολογικών έργων.

Η ελληνική εταιρεία ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1999. Aντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με οίκους που κατέχουν ηγετική θέση στη διεθνή αγορά παραγωγής υψηλής ποιότητας υλικών στήριξης για όλες τις απαιτήσεις ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και κατασκευών, καθώς και υλικών νέας τεχνολογίας για δίκτυα πυροπροστασίας, ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού, αποχέτευσης, δεξαμενές αποθήκευσης νερού, αποστράγγισης ομβρίων, επεξεργασίας νερού και λυμάτων, καλύμματα φρεατίων και συστημάτων ελέγχου πρόσβασης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

//