Τα κεντρικά γραφεία του Caramondani Group στο In Business News.

Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Caramondani εδρεύουν εκτός Λευκωσίας στο Πέρα Χωριό Νήσου, αν και για συναισθηματικούς λόγους, καθώς οι ιδρυτές προέρχονται από την Αμμόχωστο, εξακολουθούν να κάνουν λόγο για «προσωρινά» γραφεία. Κατασκευάστηκαν τον Μάιο του 2014 και σχεδιάστηκαν από το irwinkritioti.architecture με την εσωτερική διακόσμηση να επιμελείται η Μαρία Πελαγία. Η συνολική καλυμμένη επιφάνεια είναι περίπου 2.000 τ.μ. Ως εταιρεία μηχανολόγων μηχανικών, επέλεξε ένα σχέδιο που αντικατοπτρίζει τον δικό της βιομηχανικό χαρακτήρα.

Τεχνολογία
Τα γραφεία λειτουργούν σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από την άποψη ασφάλειας, της παρουσίασης και της φιλοξενίας. Υπάρχουν αίθουσες συνεδριάσεων σε κάθε όροφο, με το ισόγειο να είναι ο μεγαλύτερος, με όλες τις απαραίτητες οπτικοακουστικές ανάγκες.

Ειδικά χαρακτηριστικά
Από το υπόγειο έως τον 3ο όροφο ολόκληρη η περιοχή συνδέεται με ένα τεράστιο ανοιχτό φουαγιέ, που δημιουργεί ένα όμορφο ευάερο περιβάλλον. Όλοι οι χώροι γραφείων χωρίζονται με τμήματα γυαλιού, τα οποία βοηθούν στη δημιουργία μιας σύγχρονης εμφάνισης. Ο μεγάλος χώρος υποδοχής συλλαμβάνει την προσοχή των επισκεπτών τη στιγμή που μπαίνουν, δίνοντας την εντύπωση του ελέγχου σε ένα ξενοδοχείο. Αυτό δημιουργεί ζεστασιά τόσο στους επισκέπτες όσο και στους υπαλλήλους.

//