20 Χρόνια στην Ελλάδα για την Caramondani Hellas

Το 2019 σηματοδοτεί είκοσι χρόνια παρουσίας της Caramondani Hellas στην Ελλάδα έχοντας συμμετάσχει σε πληθώρα σημαντικών και απαιτητικών έργων. Είκοσι χρόνια η εταιρεία προσφέρει υλικά και συστήματα υψηλής ποιότητας για σύγχρονες κατασκευές και παρέχει λύσεις στους πελάτες της, έχοντας χτίσει μαζί τους μία σχέση εμπιστοσύνης στην οποία μπορούν να βασιστούν.

Η Caramondani Hellas συνεργάζεται με οίκους που κατέχουν ηγετική θέση στη διεθνή αγορά παραγωγής σύγχρονων υψηλής ποιότητας υλικών για δίκτυα αποχέτευσης, ύδρευσης, θέρμανσης, πυρόσβεσης, HVAC, επεξεργασίας νερού και λυμάτων, μπάρες και bollards ελέγχου πρόσβασης καθώς και υλικών στήριξης για όλες τις απαιτήσεις των Η/Μ εγκαταστάσεων. Η προσπάθεια της εταιρίας για την εξασφάλιση πρωτοποριακών υλικών και συστημάτων που να καλύπτουν τις σύγχρονες απαιτήσεις των έργων, εστιάζει στην ανανέωση της γκάμας, στην επέκταση των τομέων δραστηριοποίησης και στην άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών.

Η Caramondani Hellas είναι μέλος του Ομίλου Caramondani Group στην Κύπρο, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια ηγετικής παρουσίας στην αγορά.